inchiriere masina Bucuresti
masina din Bucuresti
  • – La 4 minute de aeroport, direct pe DN1
  • – Plătiţi doar cand ajungeţi
  • – Transferuri aeroport 24/7 gratuit
roro parcare

Toate drepturile sunt rezervate companiei noastre de inchirieri auto.

Camere video și monitorizare 24/7

Avantajele noastre și de ce să ne alegeţi

  • Garantia pretului la orice masina
  • Preturi de inchiriere fara taxe ascunse
  • Livrare in majoritatea oraselor si aeroporturilor
  • Servicii 24/7 la nivel national
  • Sute de furnizori si modele auto

Înscrieţi-vă la lista noastră secretă de promotii

Citește politica de newsletter
Ușor de găsit prin intermediul link-ul Google Maps din e-mail de confirmare. Acces direct de pe DN1, fără străzi noroioase și intrări înguste.
MARIA R.
Aug. 24 2021
Paris, Franța aterizare la Otopeni
Prețul a fost uimitor, iar locul a fost foarte aproape de aeroport. Te transferă gratuit la și de la aeroport.
MARIA J.
Dec. 15 2021
Madrid, Spania pleacă de la Otopeni
Am putut să returnăm mașină la ora planificată (3 dimineața) fără probleme. Staff-ul a fost politicos și dornic să ne ajute.
CRISTIAN L.
Sep. 01 2021
București, Romania
 

Cauți o masina de inchiriat la cel mai bun pret?

Suntem cel mai mare broker national de servicii de inchirieri auto cu livrare in aeroportul internațional Otopeni, in Bucuresti si in multe alte orase. Iti permitem sa compari si sa rezervi in conditii de siguranta deplina sute de masini de inchiriat, de la furnizori verificati. In cazul in care ai orice problema te protejam si ajutam pas cu pas, indiferent de stadiul in care se afla comanda ta.

Suntem una dintre putinele firme de profil care nu solicita carduri de credit clientilor. Puteti folosi orice card de debit, VISA sau MASTERCARD atata timp cat acesta are inscriptionat numele dvs.

Spre deosebire de alte companii de inchirieri noi nu avem taxe ascunse, si preturile afisate includ TVA, RCA, rovigneta precum si asigurare CASCO CDW. Toate masinile au kilometraj nelimitat pe durata vacantei. Optional oferim la peste 9 din 10 masini posibilitatea de a inchiria cu ZERO depozit, adaugand un produs de asigurare suplimentara care scade raspunderea fata de masina inchiriata la ZERO in anumite conditii.

mercedes

+1200 masini de inchiriat

Ai senzatia că ai găsit o ofertă de inchiriere mai bună in Bucuresti sau in alt oras? Te provocăm să ne contactezi pentru că suntem încrezători că o vom bate oricând.

…pur și simplu pentru că

am decis să ne luptam cu prețurile concurenților, în condiții identice sau similare. Comparăm de fiecare dată in timp real tarife multiple ale companiilor de profil, și vă afisăm lista completa a masinilor disponibile in functie de datele cautate, de optiunile configurate si de nevoile concrete de inchiriere auto si de masina dorita.

Ca și client, căutând o inchiriere auto pe acest site, veți vedea instant ofertele si tarifele disponibile - fara surprize la livrare.

plata masina din Bucuresti

mercedes